SIA Konsorts

Finanšu un vadības konsultācijas

SIA "Konsorts" vēsture

Firma SIA "Konsorts" dibināta 1994. gada augustā. Tās dibinātājs, īpašnieks un prezidents ir ekonomikas doktors, profesors, Latvijas Zinātņu akadēmijas korespondentājloceklis, 5.Saeimas deputāts, finanšu ministrs 1993. -1994. g. Uldis Osis.

Deviņdesmito gadu laikā, atbilstoši toreizējai tirgus situācijai, "Konsorta" galvenā uzmanība tika veltīta uzņēmumu attīstības stratēģiju izstrādei, projektu vadības jautājumiem, investoru piesaistei, kā arī dažādiem makroekonomiskajiem un nozaru pētījumiem pēc valdības pasūtījumiem.

Pēdējos gados, papildinot minētos darbības virzienus, priekšplānā ir izvirzījušies projekti, kas saistīti ar Eiropas Savienības struktūrfondu finansējuma piesaisti, inovāciju ieviešanu un publisko privāto partnerību.

Tāpat, ja agrāk „Konsorts" dažādus projektus parasti izstrādāja saviem spēkiem, tad pēdējos gados esam izvēlējušies konkrētāku specializāciju galvenokārt ekonomikas un finanšu jomā, citos jautājumos piesaistot sadarbības partnerus no Latvijas un ārvalstīm. Tas ļāvis būtiski paaugstināt mūsu kompetenci, darba kvalitāti, vienlaicīgi paplašinot arī klientiem sniedzamo pakalpojumu loku. Par to liecina arī "Konsortam" 2005. gadā piešķirtā Kvalitātes apliecība ISO 9001.

atpakaļ

uz augšu

Uzņēmumam 2005. gadā piešķirta Kvalitātes apliecība ISO 9001

SIA "Konsorts"
Olīvu iela 9, Rīga, LV-1004
tālr.: +371 29494787

 

RIDemo
eXTReMe Tracker